Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστούμε!



Με την παρούσα ανάρτηση μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Τυποργάνωση Α.Β.Ε.Ε., για την ευγενική δωρεά της, αξίας διακοσίων (200) ευρώ, σε δωροεπιταγές των Super Market Carrefour.
Η ανωτέρω δωρεά αξιοποιήθηκε στην αγορά υλικών και αναλώσιμων για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις των Λυκοπούλων, των Προσκόπων και των Ανιχνευτών μας, που έγιναν στο Γαλατά της Τροιζηνίας και στη Σαμοθράκη.



Η Τυποργάνωση ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό το σχεδιασμό και την παραγωγή επιχειρησιακών εντύπων, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του κλάδου.
Αναλαμβάνει τα έντυπα από τη αρχική σχεδίαση έως και την παράδοση αυτών, καλύπτοντας με υπευθυνότητα όλα τα στάδια παραγωγής θέτοντας ως κυρίαρχο στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τις, επενδύοντας και εφαρμόζοντας καθημερινά στους ανθρώπους τις κάθετες πελατοκεντρικές προσεγγίσεις.

Για επικοινωνία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 4º Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων δε φέρει ευθύνη για τις αναρτήσεις τρίτων. Σε περίπτωση που κάποιο σχόλιο θεωρηθεί προσβλητικό ή μη-κόσμιο θα διαγράφεται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.